Tuesday, February 10, 2009

Bz yang sungguh membosankan..


aku bz sungguh skang nie.. bayangkan aku kerja 7 hari seminggu dan balik lewat malam hampir tiap2 hari sepanjang 2 minggu nie.. sungguh penat..
bz kan.. aku kena stayback tu pun sebab company aku nak tukar
accounting system..
aku rasa end of this week baru boleh migrate kot..
so, selagi tak abeh migration, selagi tu le aku kena stay back..
ooohhhhh noooo!!!!!!

dah abeh migrate, aku kena focus on audit pulakkk
aku nyer kerja ala2 takkan abeh2 lah..
sungguh penat & membosankan...

:((

3 comments:

KECU said...

buzy ke z.... hehehehee.. Meh keje kat tempat saya ... releks jee x busy pun.. hahahaha

meera said...

salam kak,
lama x masuk sini...
kesian dia keje 7 ari seminggu...

pape pun kesihatan jgn lupa jaga k...

mmmuuuuuaaahhhhhh!!!

acik ila said...

a'aah la skang nie bz banget su. naik buhsan lah akaq nie..


Miraaaa.. muahssss.. lama x jumpa & dengar berita.. harap mira sehat sokmo :D