Thursday, December 25, 2008

I'm so obsess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apo kono ngan tajuk kat atas tu.. hahahhaha.. mana idak nya aku sejak dua menjak nie.. aku rasa lepas aku MC lama ari tu le kot.. suka banget main game kat facebook nie.. thank you to my friend nenek gempax.. she's the one who invite me for bowling buddies.. nie le game yg memula aku main... naik syok lak main game nie.. kalau boleh hari2 nak main bowling... lelama main aku dah naik buhsan lak.. so i stop for a while.. teringin nak main word challange lak..



game word challange nie memang mencabar betol lah.. nak buat sesatu word tu bukan sonang dol, huruf dia bagi so limited.. dah tu challange dia kena buat sebanyak mana perkataan within 60 sec, hermmmmm masa nie aku rasa geramm sangat kalau time's up & aku nengok punya le byk word yg sonang.. frust betol.. tu sbb obsess, kita akan cuba lagi & cuba lagi.. ya Tuhan.. tak hingat2 ko..


but then.. bila kita dah dpt average result je everytime, masa nie le kita carik game lain.. then, i saw this game.. who has the biggest brain.. dia ada 4 segment.. & masa dia pun limited gak.. adusss yag nie lagi parah sbb everytime aku main game nie.. aku rasa my brain going to blow up.. apa idaknya memacam soklan sampai kengkadang aku rasa tercabar betol lah.. tapi best aku dah siap capai level yang membanggakan... kah. kah.. kah.. tak obses ke namanya tu.. siap rasa bangga lagi sebab dapat beat the game.. hermmm how obsess..



bila kita main game serius.. once in a while kita nak game yang lite2 lak.. so.. aku main game pet society.. pet game.. so, skang aku tengah jaga pet aku.. anak kuceng yang aku namakan "aaa".. so funny.. masa aku create nama ari tu aku just tekan je keyboard nie.. skang baru nyesal sbb nama pet aku tak glamor hahahahah.. hahhaha.. tapi aku bebetol sayang la kat pet aku nie.. hari2 aku mesti memain & layan ngan dia.. waduhh.. kalau aku tak pegang laptop & bg makan pet aku, tak senang duduk aku di buek nyo.. heheheh.. heheheh..



last game aku main kat facebook is geo challange.. aku baru je main game dia dalam this week.. and i'm soooo obsess with this game.. mana kan idak.. tak senang duduk aku dibuatnya sbb nak beat others.. tu sebab aku jarang update blog ke apa ke.. sbb aku selalu main game tu.. game nie best betol.. so happy with the game.. :D


apasal le ada 5 games je kat facebook nie.. aku memang nak banyak2 game, tapi kalau dah 5 ketul game nie pun buat masa aku banyak terbuang & buat aku tido lewat pagi .. heheheh... heheheh.. aku tak dapat bayangkan kalau banyak game.. entah2 aku tak tido sepjg malam dok asek main game... apo nok jadik ngan aku nie aihhh... :D



4 comments:

ILA said...

banyak nya game....cayok lahhh..
btw...sejak aktif dgn blog..kurang minat le pulak nak main game2 & mbaca novel lagi...
kalau boring bangetttt..terus terlelap tak kira masa.tu yg chubby..hampehhh tuii lerrr..:P

acik ila said...

alaaaa 5 game je.. tak banyak sgt le.. kalau boleh nak banyak lagi tu.. blog pun jarang update.. sbb on je laptop.. mesti kasi makan pet dulu.. hehehe.. hehehe.. apo nak jadik tak tau lah :D

Masy said...

tu dia main game mcm nk pengsan hehehe

acik ila said...

muahahahaha.. hahahaha.. macamana tau nie.. muahahahahaha.. hahaha