Tuesday, January 27, 2009

Gambar Editku yang pertama..

ini gambar editku yang sulung..
hasil kelas tutorial masy yang di buat online..
masyyyyyy.. lihatlah hasil kerja kusss ini..
thanks a lot dear..
kalau tidak kerana mu..
sampai sekarang pun akak mu ini tak kan pandai mengedit gambo..
hehehe.. heheheh


sebenarnya entry sebelum nie dah ditaip & dipostkan
tapi memikirkan isi kandungannya tak susweiii untuk tatapan umum..
maka ianya telah di save kan as draft..
it's not important pun.. cuma bebuat citer je tentang depa2 nie je
which at the end i decided not to post it to public :D..
sabor je ler ngan akuss nie.. :))

2 comments:

ILA said...

Edit gambor guna apa niii???
phototshop kahhhh??

acik ila said...

bukan.. bukan.. nie masy ajar.. alamakk skang nie guna mac.. s'ware ada kat laptop.. ada masy nyer link tak dia ada buat kelas tutorial pasal edit2 gambar nie :D