Wednesday, May 24, 2006

Serasi Bersama

lagu yang paling aku suka dengar sejak dua menjak nie.. dengan melodi yang nice to hear & lirik yang memang best gilerr.. membuatkan everytime aku dengar lagu nie.. aku akan menghayatinya bebetul.. eh.. ehh tetiba bermelodramtik lak.. muahaha.. hahahampesss..

Serasi Bersama
Lyrics Artist: Nurul & Ajai

Semakin hari aku rasalah
Kita macam makin serasi
Kau rasa tak?
Semakin hari semakin serasi
Bagai pagi dengan sinar matahari
Bagai malam dengan kerdipan bintang yang berseri
Terlintas saja hati belum ku luahkan
Kau dah pun tahu bagai tiada lagi rahsia
Antara diri kita berdua
Semakin hari semakin serasi
Bagai gelora dan laut air dan tasik
Tak dicemari bagai puncak dan lembah lereng dan titi
Terguris saja hati belum ku tangis ku
Dah kau belai seperti sakit ku ini
Kau yang terasa jiwa kita serupa
Kita bagai satu permata
Terbelah bercantum semula
Hingga langsung tiada terlihat garisnya
Pemisah halus rambut dibelah halus
Kita bagai satu jiwa
Yang bercerai terpatri kembali
Hingga langsung tiada terlihat lainnya
Di dalam hanya ada kekasih hati
Kekasih hati ku

6 comments:

meera said...

acik...
skang saya tengah layan lagu CT Nurhalija - Biarlah Rahsia... liriknya menyentuh kalbu dan penuh makna... i realy like it...

Masy said...

ni mmg lagu feberet org kak..
kite ni agak2 serasi x bersama?? ;)

NBK466 said...

Lagu okey.....cuma part 'cakap2' awal lagu nie.... BOHSAN ler...

acik ila said...

meera.. memula lagu siti tu acik dengar "wow", best giler lagu nie.. bila hari2 dengar, sampai lirik dah hafal.. skang dah ader sesket jemu.. skang nak nengok, serasi bersama nie.. setakat mana bertahan dalam carta acik.. hehehe.. hehehe

masy.. suka gak ekk lagu nie.. tu le masy.. kalu kita suka lagu yang sama.. bermakna kita serasi le tu.. muhahahaha.. hahahaha

nbk.. memula dengar lagu nie kat radio.. tak perasan lak ader part dia cakap2.. last week baru perasaan dia bercakap2.. macam hampesss gak.. kacau lagu aje si ajai tu.. tak hingat2.. tapi apa2 pun lagu tu memang best (ini tak kekata ajai sblom lagu tu ekk)..

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Can massaging get rid of cellulite ultracet withdrawl symptoms Aol bulk email marketing Little bear backpack Land rover university Computer play scrabble Proclear contact lens 2 acuvue Zyrtec baby bankruptcy credit report lowest price digital camera http://www.car-gps-navigation-system-for-a-ford-escape.info/Altel_cellular_phone_plans.html Breast implant statistics in the 1980s 2004 acura tl video Suicide with vicodin Wedding invitations estimated price

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Online degree business accounting affordable home based business cialis http://www.web-design-43.info viagra small business web site design Real estate in pacifica Jenna jameson cow girl voyeur high capacity expandable tax covers Why can t you drink alcohol with effexor Postcard photo wedding invitations