Tuesday, January 15, 2008

Minggu yang bz

last week aku bz sesangat...


tapi minggu nie lagiiiii bzzzzz... uhwaaaaaaaaaaaaaa... nangis aku..


minggu nie InsyaAllah aku akan ke Johor jumpa bonda tersayang.. pehtu amik balik latop ngan adinda aku tuh... baru le boleh update hari2.. hehehe.. hehehehe..

8 comments:

NBK466 said...

Nak tgk update hari2 tak lopeh nie..he.he.he..

acik ila said...

itu le nbk.. kenkununyer le nak update ari2.. boleh cayer ke ekk.. hermmmmmm.. sambil garuk2 dagu.. :))

Kak Lady said...

Ila kata nak update ari2...hehehhe

Dah berhari-hari dah ni

acik ila said...

tak tau laa sampai bila baru nak updatekan blog.. laptop dah byk sgt pindah tangan terus dia buat hal.. entah lah.. sedeh gak ahh.. tapi apo nak buek ehh.. nak tunggu repair tak tau bila tuh.. sabou je le.. byk nak story.. tapi nampak gayernye.. tak dapek le nak updatekan.. uhwaaaaaaaa :((

KECU said...

testing... 123456

KECU said...

malas nak reply kat blog saya.. reply kat sini lah ek...

tu bukan family day tu parti birthday for Heliza...

acik ila said...

ler napa su tak nak reply kat situ.. sini bukan ada citer apa2 pun :P..

ehh katanya heliza balik sabah.. dia datang celebrate dianyer b'day ekk.. wahhhh.. bagus lah dia tu..

KECU said...

kitorng angkut dia dari Sabah... nanti g aaa beli HAI, Bintang Kecil, BIPOP coz ada story psl nie kat situ.. (eheh.. kat s'pore ada ke mag nie.. heeeee)