Monday, November 24, 2008

Hamper & Murtabak dari Restoram Zam Zam

Aku sangkakan sepanjang aku bercuti, aku akan meng’update’kan blog aku nie almost everyday.. tapi sangkaan aku tu meleset sama sekali.. dah seminggu blog nie tak di update kan..

Entah apa aku buat aku pun tak tau.. tapi sekarang baru aku ada masa.. tapi for the past few days aku seronok sangat online, melihat2 webpage, blog & whatever that makes me happy.. terasa luas duniaku.. banyak pengetahuan yg aku perolehi sampai aku terlupa nak meng’update’kan blog sendirik.. hehehe.. hehehehe..

Sebelum aku terlupa lagi, aku nak pastekan gambar get well hamper yang company aku bagi.. terima kasih lah sebab sudi bagi aku hamper.. sampai dua lak tu.. satu dihantar ke hospital dan satu lagi ke rumah… terima kasih daun keladi yer.. lain kali bagi le lelebih lagik.. ihik..ihik.ihik..



1st hamper depa hantaq kat hospital.. sejuk sket mata nengok bunger canteks nih..

hamper yang 2nd nie depa hantaq kat umah.. mungkin sbb berat sket kot..

Aku agak bz sket last week sebab ada tetamu jauh datang bertandang ke umah.. so, tak dapek le aku nak beronggeng kat laptop nie berejam2.. hormat tetamu le katakan.. yang bestnya aku dapat makan murtabak dari restoran zam.. my hubby beli untuk tetamu.. tapi aku apa lagik.. ngap je le.. besttt…




nengok betapa menyelerokan murtabak nie.. saiz dia agak besar.. nampak macam roti canai telur pun ada kan..

murtabak nie antara yang terfemes kat singapore nih.. mungkin sbb isi ayam or daging dia terkeluar2 gitu.. tapi rasa macam murabak biasa je.. takde le meletop sangat. ok.. ok je..
kalau sesiapa yang berminat nak makan murtabak nie.. ada aku letak kan pic plastic bag dia.. apa makanan yang available kat restoran nie selain dari murtabak dia tu..
hahahah.. hahahaha.. aku nak mintak komisen lah dari restoran nie sbb mempromosikan restoran dia nie..

laptop aku nie slow giler.. nak mengupdatekan entry yg tak seberapa nie pun berjam2.. adussss... aku kena stop dulu.. esok2 sambung lagik.. daaaaaa

2 comments:

arianna adrizal said...

wah... cedapnye.. *drooling..*
sy pun sama gak. lama xjengah acik ila ni ha. hopefully da betul2 sihat. tk care sis =)

acik ila said...

Alhamdullilah. skang dah recover, tengah seronok bercuti :D.. ariana take care ya.. jaga diri & kesihatan, paling penting tu :D