Wednesday, November 05, 2008

Mawi & Ekin nak kawennn

tah hapa2 tah aku nie..

dalam banyak2 citer.. aku amik Mawi lak jadik bahan topik aku kali nie..

skang kan mawi tengah berkursus kawen.. so, banyak le aku dapat email pasal depa dok tengah amik kursus siap ngan gambor lagik tuh..

dalam bebanyak gambo tu.. hanya gambo nie menarik perhatian aku..


hah ko.. nie nama dia gelak sakan.. sebab happy nak kawen .. kah.. kah.. kah..

mawi ngan ekin bukan main lagik gelak besor.. nie kalau nengok dorang dari depan sure nampak anak tekak nih.. muahahaha.. hahaha..

aper le yang mengeletek hati depa nih.. bakal pengantin lain aku nengok ayu je gelak.. hehehe.. hehehe..

gelak jangan tak gelak..

8 comments:

aNIe said...

Loorrr..buruk benor ekin tgh gelak tu...sekali kalau lalat terbang memang terus masuk punya...hahahah

acik ila said...

hahaha.. kak anie.. nie bebetul candid nie.. bersepai terus.. dah x ayu lagi dah.. khikhikhi.. harus tertelan langau kalau gelak cam gitu nyer besau.. muahahahaha.. hahahampessss...

sya said...

Buruk bebenau ketawa tu.... kalau cicak ber** terus masuk ke mulut he he he

acik ila said...

harus tu kak sya.. wakakaka.. kakakaka.. elok je menadah tu.. :))

ILA said...

HMM..ILA TAK MAU KOMEN PASAI MAWI & IKIN..
TAPI NAK KOMEN PASAI ACIK ILA..

"ENTAH APA2 LAHHHH..CIK ILA NIIII..OHOOOO..NGUMPAT ORANG EKKKKK!!!???"
:P

PEACE!!!
HIHIKKKK..
(larikkkk..nyorokkkk blakang pok.klpa)

acik ila said...

wehhh ila.. tu bukan ngumpat.. tapi ngata..ihik..ihik..

Masy said...

sakannye gelaaaaakkk...! tp ade pulak yg menangis skang (abby n norman nyer kes) eheheheh.

acik ila said...

sian la depa nya kes tu.. :(.. napa la jadik macam gitu.. dah tu wartawan lagi nak mensensasi kan cerita mereka.. lagi jadik tambah keruh.. tah apa2 tah..