Tuesday, October 14, 2008

Last weekend - in KL

Wahhh dah berzaman rasanya aku tak balik KL.. last balik bulan Ogos ari tu (takde le berzaman sangat.. saja je buat citer).. tapi sekali sekala aku turun KL.. happening gak.. terubat rindu.. selain dari rindukan adik2 aku ngan anak2 buah aku tu.. rindu kat kengkawan pun terubat gak.. walau pun jumpa 3 kerat je kawan.. tapi best nya rasa.. sekali sekala jumpa.. kecohh tu..

Thanks kecu sebab tetiba ada kezutan lak.. dendiam jerk ada artis dengan melia the white.. adusss gempak gak jumpa dorang nie.. sambil borak & membedal mee goreng kecu.. ditemani dengan anak2 kecu.. riuh jugak rumah tu dibuatnya.. aku lak dengan selamber je mintak tolong kecu basuh kan baju.. (tumpang washing machine dia) coz kedai dobi beraya sakan.. sampai tutup 2 minggu ko.. sorry le sesangat.. menyusah kan kecu anak beranak.. teruk betul aku nie.. tapi kecu kata takpe.. sebab pakej berhari raya rumah dia memang macam gitu.. pakej beraya siap berdobi .. hehehe.. hehehe.. tak pernah dibuat orang.. tapi itu lah.. mana nak dapat kawan macam gini.. time terdesak & emergency boleh le tumpang sekali sekala.. tapi warning, kalau ada kawan yang tak kisah macam nie.. jangan lak ambil kesempatan ya.. sekali sekala boleh la.. kalau selalu sangat.. ada gak yang kena karate karang.. hahahaa.. hahahaha.. tapi kejap aje pagi tu aku beraya rumah kecu.. rasa macam tak puas lak..

Aku rasa macam nak jumpa lagi kenkawan aku tu.. tu sebab balik je dari umah adik aku kat Kinrara.. terus aku kol Kecu.. aku nak serbu umah artis & melia the white lak.. fuhh tak disangka-sangka makanan special beb.. tak pernah lagi aku rasa beraya rumah orang makan best cam gitu.. melia.. lain kali masak lagi ekk.. jgn lupa ayam panggang lada hitam ngan percik tu yekkk.. hehehehe.. hehehehe.. baru puas beraya rumah kenkawan cam gini.. makan kenyang dan melepak sampai tengah malam kat umah bujang tu.. seronok lah.. dah lama tak buat keje cam gini.. hehehe.. hehehe

p/s:- skang tengah demam facebook.. :D

6 comments:

ILA said...

facebook??aduhhhh..dah ramai yg invite sya..Tapi takut tak terjaga pula.Netlog sya pun dah bersawang..hehe
ngape gi KL tak tgkap gambor??

acik ila said...

camera besar sangat.. malas nak hangkut.. nie berangan nak beli camera yang comel lote.. yang boleh letak dlm handbag.. senang bila nak amik gambar nanti.. kan..

susah gak kalau x de camera.. byk happy moment terlepas.. :D

KECU said...

Package tu hanya sah utk ari tu jee.. heheheheee

acik ila said...

hahahaha.. hahahaha.. lawak lah kecu nie.. mmg kena strict sket su syarat sah pakej tu.. kalau idak karang ada lak yang claim pakej tu untuk next raya.. kah.. kah.. kah..

anyway thanks a lot kecu for ur help.. lain kali den x buek laie.. :D

ILA said...

Cik ila...
saya dah antar email:D

acik ila said...

ok.. thanks ila.. nanti kita cek yer.. muahsssss