Wednesday, April 12, 2006

Kesian Dia Tunggu Bonus

kesian dia sampai jadik tengkorak dok tunggu bonus..
nasib baik le company aku bagi bonus kat pekerja.. tapi aku dengar-dengar, ada gak yang dapat sikit, yang tak dapat langsung pun ada gak.. tu pun kesian gak..
apa-apa pun yang penting buat kerja dengan ikhlas, pasti ada ganjarannya, InsyaAllah..

4 comments:

tee said...

huk huk huk... dah 4 tahun co tak bagi bonus...sebab profit ciput aje... tapi bersyukur sebab staff benefits kat sini memang ngetop !

acik ila said...

ishkkk bior betoi tee.. tapi nasib baik cakap benefit dia baguih.. kalau idak.. tak yah tunggu2 lagi.. cepat carik kerje lain..

takde lah.. takyah carik keje lain.. yang penting happy.. :D..

NBK466 said...

Ala ciannyer.....

Anonymous said...

Keep up the good work business insurance fishing Nasocort hiv home test kit stop smoking arthritis consumer report clothes washers recommmended cholesterol ite circuit breaker Rad18 domain brca1 Whistler radar detector home page dvd player Productos de acne bahia honda state park best rated dishwasher Buick riviera 1956 Japanese girl in swimsuit Pharmacy2005 xanax online phatmacy Ccs catalog shopping the first national credit card