Tuesday, March 28, 2006

Jangan Tension.. Tension Ekk..

Kadang-kadang kita rasa tension sangat.. rasa nak menjerit pun ada.. tapi kalau kita fikir balik.. mesti ada sebab kenapa kita tension.. takkan le tetiba je kita rasa tension, tu sakit namanya tu.. elok jugak kalau tengah2 rasa hot tu, kita jerit aje.. AAAAAAAAArrrrggghhhhhhh... atau pun nangis ke.. tu kira salah satu channel nak mengatasi tension, lepas nangis kita akan rasa lega gitu.. tapi lain orang lain pulak dia punya perangai.. ada lagi kuat makan.. pergi shopping.. tengok laut.. macam2 lah..
ehh aku nie cakap je pasal tension, tapi idok le aku tension sebenarnya.. ok lagi, tak rasa sesak pun dada nie dengan masalah.. tapi sebab nampak tajuk don't be tension nie.. terus melalut pasal tension.. :D.. boleh gitu.. layan aje :))..

22 comments:

NBK466 said...

Tension nie (kalau ikut kitab dr. physiology tak berlesen nie) baik diluahkan dgn cara2 yg sihat serta tidak membawa mudarat kepada tumbuh2an, haiwan2, serta sistem ecology negara dan jgn dipendam. My favarouite is MELALAK cam naik rollercoster atau yg best skali gi karaoke. Tapi since lesen karaoke ku skg digantung... apakan daya... he..he..he..

Kak Lady said...

kak lady kalau tensyen...selalunya anak jadi mangsa...tak boleh diorang buat bising sikit pun...mula lah naik angin...kadang2 kesian jugak bebudak tu...seb baik kak lady ni jenis tak jarang tensyen

sya said...

kak sya kalau tension skrg ni... rasa cam nak tendang orang aje.. boleh ke idak agaknya cara ni

tee said...

tension ??? ermm... the best therapy is go window shopping... he he he ...

acik ila said...

salamm semua.. :D sorry le lama acik takde kat sini, kena pi course lah.. jauh lak tuh.. skang dah balik boleh le pi buat lawatan dari blog ke blog :))..

nbk466 - kelakar ahh nbk466 nie ..
:)):)).. acik tak pandai nyanyi.. karang kalau nyanyi.. kita ilang tension.. orang yang mendengar lak dapat tension tu :)):))..

kak lady - laaa kesian anak2 kak lady jadik mangsa .. mesti kak lady suka membebel kat bebudak tu :D.. ishkkk .. tapi takpe sebab kak lady cakap jarang tension kan.. jadik takde le bebudak tu tertekan sangat :D..

kak sya :)):)).. hahaha.. hahaha.. ader ke nak tendang orang.. tak pasai2 :)).. tapi kak sya ni, rasa aje kan.. takde le buat.. kalau le kak sya bebetul tendang orang.. kesian le mangsa kak sya tu :)).. mesti dorang tension tahap gaban sebab kena tendang .. hahaha.. hahaha

yup tee.. agree with u.. acik pun suka shopping kalau tension.. at least nampak barang2 kat shopping complex terus boleh lupa masalah.. pompan kebanyakkan macam nie le :)):)).. tapi lepas tu tension gak lagi sbb duit lak abis :)):))..

Jeego said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang jana wang automatik di sini.

Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Karl Hiunzm said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang jana wang automatik di sini.

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Khairul Nizam Zainon said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Jeego said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Karl Hiunzm said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)