Monday, March 20, 2006

Japanese Sign

9 comments:

sya said...

Astagha kalau tenguk gambar bukan itu maknanya

acik ila said...

itu la pasal.. heheheh..hehehe.. orang Jepun nie, pemikiran dorang lain lah dari kita kot.. :))..

Kak Lady said...

hehehe...gambar yang pertama tu ingatkan gambar 'bende' lain...yang last tu plak kak lady ingat orang kene buasir...

Alahai...kuningnya fikiranku ini

acik ila said...

muahahaha.. hahahah.. 'benda' lain ngan buasir.. lawak.. lawak..

tapi bukan kak lady sorang yang otak kuning.. kita pun sama.. ingatkan aper ke mende le dorang letak sign macam gitu kat tempat awam.. muahahah.. hahaha.. dorang nie kartun jugak ekk.. :))

tee said...

oopss, terkezut jap. salah siapa kalau tengok gambar tu pikir benda lain ?

tapi kalau tunjuk kat bebudak umur 6 tahun, for sure, dia kan memberikan jawapan seperti org jepun itew. maklumla otak bebudak ni pure lagi..

ahaks....

acik ila said...

aper yang tee maksudkan.. pemikiran orang jepun tu macam budak2 ke (otak tak kuning) gitu..?? hermmm mungkin betul gak.. bab2 lain eg. IT ke.. dorang memang genius, tapi sampai part satu lagi tu.. out lah pulak.. whakakaka..kakaka..

kikin said...

erk sape yg edit2 gamba jd cmtu tuh..saye ni da bertahun2 naik subway jepon takde pon gamba gitu.isk *sedih ngan org2 yg cube menguningkannyer*

Anonymous said...

In my opinion you are not right. I am assured. I can prove it. Write to me in PM, we will discuss.

Anonymous said...

Awesome!! mobile xxx